Макар че сме основани сравнително скоро, нашата история започва през 90-те години на миналия век, в едно малко селце в околностите на Петрич. Там нашият дядо – Райчо, вече пенсионер, гледаше в огромната ни градина лешници, орехи, бадеми, фъстъци, че дори и шамфъстък. Познахте – той определено обичаше ядките.

Вечер често се случваше мирисът на печени бадеми или орехи да събере всички хлапета от махалата пред нашата къща. Ние разделяхме с приятелите си още топлите ядки и в следващите няколко минути, вместо шумните детски гласове, се чуваше само блажено хрупане.

Дядо Райчо вече не е сред нас, но наред с всички останали ценности, което ни предаде, ние наследихме от него и любовта му към ядките. Смеем да кажем, че ни остави и познанието за най-добрите сортове.

Семейният ни бизнес е в София, но продуктите ни са натурални и традиционни. Те са това, което днес е „еко“, а преди време беше просто нормално.

Често, когато хапваме от нашите ядки, се връщаме в детските си спомени… А на вас ще ви бъде достатъчно да ги опитате само веднъж, за да се връщате при нас отново и отново.

Посетете нашия магазин в град София, на бул. Мария Луиза 13-17. В него ще намерите изобилие от здравословни печени и сурови ядки, здравословни бонбони без захар, сушени плодове – гарантираме ви, че ще се поддадете на изкушението и ще ги пробвате още там!

За ваше улеснение нашият сайт е и онлайн-магазин, от който можете да закупите всеки един от продуктите ни, в каквито количества пожелаете. Това е хубавото на модерните времена – сега ядките са само на един клик разстояние!

      

Благодарим ви, че избирате нас!

Екипът на NUTS.bg

NUTS.bg – Яки ядки!